1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

The National Association of Young Historians of Moldova - ANTIM

Nowadays ANTIM is part of a small number of youth organizations in Moldova that pursue to promote national values through history.

PUBLIKA.MD - Ştiri

Stiri Moldova - Stiri - Publika.MD
PUBLIKA.MD - Ştiri

HOROSCOP: Ce sfat trebuie să urmezi în timpul sezonului Berbecului, în funcție de zodia ta

Horoscop. BERBEC - Amintește-ți cine ești cu adevărat. Aprinde-ți pasiunile și urmează-ți dorințele. Este luna renașterii tale.Horoscop. TAUR - Ascultă-ți trupul. Eșți o luptătoare. Nu te lăsa distrasă de cei din jur și concentrează-te pe pasiunile tale.
Citește mai departe...

Germania alocă 50 de miliarde de euro pentru modernizarea reţelei de căi ferate

Guvernul de la Berlin vrea să injecteze în următorul deceniu aproximativ 50 de miliarde de euro (57 de miliarde de dolari) pentru modernizarea reţelei naţionale de căi ferate, a anunţat duminică publicaţia Bild.
Citește mai departe...

Plantele medicinale pot avea efecte adverse grave. Când să ne ferim de ele

Știm cu toții că ceaiul de tei ne relaxează și ne ajută să dormim mai bine. Medicii atrag însă atenția că băut mai mult de 3-4 săptămâni va avea efectul invers: provoacă insomnie. În plus, nu este recomandat persoanelor cu tensiune mică.
Citește mai departe...

Bine de știut! Micul dejun care ţine creierul în priză toată ziua

Micul dejun recomandat pentru a da un randament de invidiat toată ziua. Este foarte important să nu îl omiteteți, altfel intrați pe avarie!O ceaşcă de cafea tare sau de ceai vă ajută să vă treziţi instantaneu, dar efectul nu durează foarte mult.
Citește mai departe...

MECI BIZAR ÎN INDONEZIA: Opt profesionişti au jucat contra a 380 de copii

Un bizar meci de fotbal s-a jucat în Indonezia. Opt fotbalişti profesionişti, legitimați la unul din cluburile primului eşalon valoric a fotbalului indonezian, - Semen Padang - au jucat contra unei echipe fotmate din nu mai puțin de 380 de copii.
Citește mai departe...

Acordul privind Brexit ar putea fi aprobat în Camera Comunelor a Parlamentului britanic. Care este condiția

Acordul privind Brexit ar putea fi aprobat în Camera Comunelor a Parlamentului britanic dacă Theresa May promite că va demisiona.Despre aceasta scrie BBC, care citează surse din cadrul Partidului Conservator.
Citește mai departe...

PURIM, SĂRBĂTOAREA BUCURIEI: Evreii din Chişinău au organizat un carnaval

Un carnaval dedicat sărbătorii evreieşti Purim a avut loc la Chişinău. Evenimentul marchează eliberarea poporului evreu din robia Egiptului, a adunat copii şi adulţi. Un deliciu nelipsit de pe masă în această zi este o prăjitură umplută cu gem, numită „urechile lui Haman”.
Citește mai departe...

Emoţii mari la Campionatul National de curse off-road. Sute de oamenii au venit să admire spectacolul pe 4 roți

Emoţii mari şi multă adrenalina la Campionatul National de curse off-road. La competiţia care s-a desfăşurat pe un deal din apropierea satului Cojuşna, raionul Străşeni, a participat un număr record de participanţi.
Citește mai departe...

Japonezul Ryoyu Kobayashi a stabilit un nou record la sărituri cu schiurile

Japonezul Ryoyu Kobayashi a stabilit un nou record la sărituri cu schiurile! În ultima etapă a Cupei Mondiale, desfăşurată în localitatea slovenă Planica, niponul a zburat 252 de metri în prima manșă, aceasta fiind cea mai bună performanţă înregistrată de până acum.
Citește mai departe...

COSTEŞTI, CAPITALA TINERETULUI: Programul a fost elaborat de un grup de tineri voluntari

Un grup de tineri a transformat un sat din raionul Ialoveni în Capitala Tineretului 2019. Este titulatura pe care a obţinut-o localitatea Costeşti, în urma uni concurs al Ministerului Educaţiei. Culturii şi Cercetării.
Citește mai departe...

Video Gallery ANTIM participation

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.