1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

The National Association of Young Historians of Moldova - ANTIM

Nowadays ANTIM is part of a small number of youth organizations in Moldova that pursue to promote national values through history.

PUBLIKA.MD - Ştiri

Stiri Moldova - Stiri - Publika.MD
PUBLIKA.MD - Ştiri

NASA a anunţat că roverul său Curiosity a detectat încă o dată metan pe Marte, însă nu ştie de unde provine acest gaz

NASA a anunţat că roverul său Curiosity a detectat din nou pe Marte cantităţi de metan, un gaz care poate fi emis de microbi, dar şi de interacţiunile dintre roci şi apă, scrie agerpres.ro.
Citește mai departe...

Talibanii ameninţă cu atacuri mediile de comunicare afgane dacă acestea nu vor înceta să transmită anunţuri contra grupării insurgente

Talibanii au ameninţat luni că vor ataca mediile de comunicare afgane dacă acestea nu vor înceta să transmită anunţuri contra grupării insurgente, care în multe cazuri sunt finanţate de guvern sau de forţele de securitate, scrie agerpres.ro.
Citește mai departe...

Află de ce femeia îmbătrânește mai repede decât bărbatul

Se spune că timpul trece mai repede pe măsură ce îmbătrânim. Și același lucru se întâmplă și cu procesul de îmbătrânire. Acum, oamenii de știință austrieci au confirmat ceea ce deja multe femei au bănuit – după vârsta de 50 de ani ne apar mai multe riduri.
Citește mai departe...

PRĂBUŞIREA BLOCULUI DE LA OTACI. O echipă de specialiștii vor intreprinde lucrări de demolare (FOTO)

În seara zilei de 24 iunie Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI a însoțit tehnica specială de intervenție a companiei contractate pentru efectuarea lucrărilor de demolare a blocului avariat din Otaci.
Citește mai departe...

Mărturia unui criminal: Mi-am înjunghiat sora de 17 ori pentru a o pedepsi pe mama

Paris Bennett, din Texas, SUA, are acum 25 de ani și se află după gratii. Când avea doar 13 ani, el a fost condamnat la 40 de ani de închisoare după ce și-a ucis cu sânge rece sora mai mică, scrie libertatea.
Citește mai departe...

Omul-copac din Bangladesh vrea să-i fie amputate mâinile. Chinul pe care-l îndură din cauza unei boli rare (FOTO)

Un bărbat din Bangladesh, poreclit Omul-copac pentru că are mâinile acoperite de negi uriași asemănători scoarței arborilor, are dureri insuportabile din cauza bolii sale extrem de rare. Tânărul vrea ca medicii să-i amputeze mâinile pentru a scăpa de chin, scrie libertatea.ro.
Citește mai departe...

Germania: Unul din cei doi piloţi ai avioanelor Eurofighter prăbuşite a decedat

Unul din cei doi piloţi ai avioanelor militare de tip Eurofighter implicate luni într-o coliziune aeriană deasupra landului Mecklenburg - Pomerania Inferioară a decedat, au confirmat forţele aeriene germane, scrie agerpres.ro.
Citește mai departe...

ÎNCROZITOR! Orașul din lume care a rămas fără apă, iar oamenii o primesc doar pe cartelă (FOTO)

Unul dintre cele mai mari orașe din India, cu aproape cinci milioane de locuitori, nu mai are apă aproape deloc, deoarece rezervele principale se epuizează.
Citește mai departe...

Pompeo a făcut o vizită în Arabia Saudită unde a discutat cu regele Salman şi prinţul moştenitor despre Iran

Secretarul de stat al SUA, Mike Pompeo, a discutat luni, la Jeddah, oraş-port în vestul Arabiei Saudite, cu regele Salman, în cadrul eforturilor diplomatice ale Washingtonului de a construi o coaliţie globală împotriva Iranului, transmite dpa.
Citește mai departe...

Coliziune între două avioane militare Eurofighter ale forţelor aeriene germane. Piloţii au supravieţuit

Două avioane militare de tip Eurofighter ale forţelor aeriene germane s-au prăbuşit după ce s-au ciocnit în aer deasupra landului Mecklenburg - Pomerania Inferioară, a anunţat luni Ministerul de Interne regional, transmite dpa.
Citește mai departe...

Video Gallery ANTIM participation

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.