1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

The National Association of Young Historians of Moldova - ANTIM

Nowadays ANTIM is part of a small number of youth organizations in Moldova that pursue to promote national values through history.

PUBLIKA.MD - Ştiri

Stiri Moldova - Stiri - Publika.MD
PUBLIKA.MD - Ştiri

Studiu: Ce se întâmplă în organismul tău dacă mănânci prea repede

Studiile realizate recent au demonstrat că atunci când mănâncă pe fugă, oamenii riscă să se confrunte cu diabetul, boli ale sistemului circulator, obezitate sau infarct miocardic, scrie realitatea.net.
Citește mai departe...

HAOS pe străzile Cehiei din cauza ninsorilor abundente: Drumuri blocate şi accidente în lanţ

Ninsorile abundente din Republica Cehă au provocat accidente rutiere în lanţ, cele mai multe implicând vehicule mari cum ar fi camioanele, dar şi autoturismele, scrie rtv.net.Pe D-1 s-au înregistrat blocaje pe mai multe secţiuni de drum din cauza unor accidente.
Citește mai departe...

INCREDIBIL! Descoperirea înfiorătoare făcută de autoritățile din Mexic

Rămăşiţele pământeşti a cel puţin 32 de persoane au fost descoperite în gropi comune în statul mexican Nayarit (centru-vest), au anunţat marţi autorităţile locale, scrie digi24.ro."Prima groapă comună a fost localizată sâmbătă.
Citește mai departe...

Italia va trimite militari în Niger pentru a ajuta autorităţile locale să lupte împotriva terorismului şi a traficului cu migranţi

Parlamentul italian a votat în favoarea trimiterii a sute de militari în Niger pentru a ajuta autorităţile locale să lupte împotriva terorismului şi a traficului cu migranţi, relatează miercuri DPA, potrivit Agerpres.ro.
Citește mai departe...

Actriței americane Jane Fonda i-a fost extirpată o tumoare canceroasă

Actriţa americană Jane Fonda a dezvăluit că i-a fost extirpată recent o tumoare canceroasă de pe buza inferioară, scrie digi24.
Citește mai departe...

Două nave militare, una turcă şi cealaltă greacă, s-au ciocnit în Marea Egee

Două nave militare, una turcă şi cealaltă greacă, s-au ciocnit miercuri în Marea Egee, în apropierea a două insule nelocuite pe care Ankara şi Atena le revendică de zeci de ani, fără a face răniţi sau provoca daune, a anunţat marina elenă, scrie rtv.net.
Citește mai departe...

Trebuie să încerci asta! Dieta cu cartofi fierţi: slăbeşte 3 kilograme în 3 zile

Mai simplu de atât nu se poate! Tot ce trebuie să faci este să consumi pentru 3 zile doar cartofi fierţi sau copţi şi iaurt cu un conţinut mic de grăsime.
Citește mai departe...

De ce clementinele sunt mai căutate decât mandarinele şi portocalele. Motivul este incredibil

Cu toate că sunt mai scumpe decât portocalele, clementinele se vând mai bine în această perioadă. Un kilogram costă în jur de 3 lei, dar primează în opţiunile clienţilor pentru că aceste citrice sunt mai dulci şi mai zemoase decât suratele lor.
Citește mai departe...

Sfaturile Babei Vanga. Îngroapă oglinzile sparte şi vei ţine banii aproape de casă

Baba Vanga obisnuia sa ofere sfaturi pretioase persoanelor care veneau la ea sa ii ceara sprijinul. Unele dintre acestea se referă la atragerea banilor şi a norocului, scrie realitatea.ro. 1. Nu strânge cioburile după ce ai spart o farfurie.
Citește mai departe...

Ce cantitate de sare ar trebui să consumăm într-o zi? Multă lume nu cunoaşte acest lucru

Suntem preveniţi din toate sursele de pericolul la care ne supunem atunci când consumăm sare în exces. Din acest motiv trebuie să ştii dacă sarea este cu adevărat un pericol sau dacă poate aduce beneficii sănătăţii tale, scrie realitatea.net.
Citește mai departe...

Video Gallery ANTIM participation

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.