1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

UNIMEDIA - Portalul de știri nr. 1 din Moldova

Fluxul de știri RSS al portalului UNIMEDIA
UNIMEDIA - Portalul de știri nr. 1 din Moldova

(video) Cum s-a produs accidentul de la Strășeni, unde 6 persoane au fost spitalizate

Redacția UNIMEDIA a primit de la un cititor fidel imagini video de la momentul impactului în cazul accidentului din raionul Strâșeni.

(video) Timofi vs. Dodon: Cum este văzut Nicolae Timofti de către Vlad Țurcanu; „Igor Dodon a fost un accident nefericit al istoriei Republicii Moldova”

Președintele Igor Dodon a fost cel mai nefericit accident al statului Republica Moldova. Cel puțin asta spune analistul politic Vlad Țurcanu.

Accident violent în raionul Strășeni: Șase persoane au fost transportate la spital

Accident violent în raionul Strășeni. Șa se persoane au fost transportate la spital după o mașină marca BYD și un Volkswagen s-au tamponat.

Dăncilă, anunţ din SUA: Ambasada României din Israel va fi mutată la Ierusalim

Viorica Dăncilă lansează o bombă diplomatică de peste ocean. Aflată în Statele Unite, șefa guvernului spune că va muta ambasada noastră din Israel, de la Tel Aviv, la Ierusalim. PSD a încercat și anul trecut acest lucru, dar s-a lovit de zidul europenilor, care resping ideea,scrie realitatea.net.

Sergiu Sîrbu îi răspunde Mariei Ciobanu: Să vă amintesc de câte ori ați insultat dvs. diferite persoane?

Democratul Sergiu Sîrbu îi răspunde deputatei Maria Ciobanu, după ce cea din urmă i-a adresat o scrisoare deschisă. Sîrbu afirmă în cazul agresiunii sale forța fizică nu ar fi fost justificată.

Germania alocă 50 de miliarde de euro pentru modernizarea reţelei de căi ferate

Guvernul de la Berlin vrea să injecteze în următorul deceniu aproximativ 50 de miliarde de euro (57 de miliarde de dolari) pentru modernizarea reţelei naţionale de căi ferate, a anunţat duminică publicaţia Bild, relatează Agerpres.

(video) Adrenalină la maxim și urlete de motoare: Off road 2019 văzut prin obiectivul UNIMEDIA

Adrenalină la maxim și sute de cai putere. Toate aceasta s-au putut găsi timp de două zile în localitatea Cojușna din raionul Strășeni, unde s-a desfășurat campionatul național de off road 2019.

(foto) Ultima oră: Un copil de 12 ani a căzut în gol de pe o casă în construcție din parcul Valea Trandafirilor; E în stare gravă

Un copil de 12 ani a căzut în gol de pe o casă în construcții din parcul Valea Trandafirilor. Totul s-a întâmplat în jurul orei 15:00.

(foto) Domino în trafic: Un Opel a sărit peste parapet după ce a fost lovit de un Volkswagen

Accident violent în capitală cu implicarea a 3 mașini. Un bărbat a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce s-a lovit la cap.

Mold-street: Peste 160 de întreprinderi de stat vor fi dizolvate şi radiate

AgențiaProprietățiiPublice(APP)ainițiatunproiectdehotărâredeGuvernprivinddizolvareașiradiereadinoficiudinRegistruldestata163deîntreprinderidestat, scrie mold-street.com.

Video Gallery ANTIM participation

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.