1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

UNIMEDIA - Portalul de știri nr. 1 din Moldova

Fluxul de știri RSS al portalului UNIMEDIA
UNIMEDIA - Portalul de știri nr. 1 din Moldova

(Stop cadru) „De ce Serghei Iaralov a participat la negocierile dintre Igor Dodon și Vlad Plahotniuc?” Diacov: „Eu singur îmi dau această întrebare”

Președintele de onoare al Partidului Democrat, Dumitru Diacov, nu poate explica de ce Serghei Iaralov a participat la negocierile dintre Igor Dodon și Vlad Plahoniuc.

Senatul României a adoptat o declarație cu privire la susținerea noului Guvern de la Chișinău

Senatul României a adoptat o declarație cu privire la susținerea noului Guvern de la Chișinău și sprijină accelerarea procesului de integrare europeană a Republicii Moldova de către forțele pro-europene.

(foto) În opoziție, dar cu fruntea sus. Sergiu Sîrbu: „Organizațiile teritoriale PDM și activele locale rămân unite și consolidate”

Partidul Democrat își face planuri de viitor în localitățile din țară, cel puțin asta spune democratul Sergiu Sîrbu, după ce a vizitat o o organizație teritorială din Soroca.

Două avioane militare s-au ciocnit deasupra unei localităţi din Germania. Un pilot a murit

Două avioane de vânătoare Eurofighter ale armatei germane s-au ciocnit în aer şi s-au prăbuşit, scrie Welt. Incidentul a a avut loc în jurul orei locale 14:00 (15:00, ora României), deasupra localităţii Malchow. Un video cu incidentul a fost postat pe pagina de Facebook a postului de radio local, scrie stirileprotv.ro.

Expert, în urma publicării integrale al avizului Comisiei de la Veneția: „Din cauza voastră (deliberat) țara mai nu a intrat în cel mai mare haos”

Republica Moldova urma să intre în cea mai profundă criză de la independență din cauza unor judecători de la Curtea Constituțională. Cel puțin astfel comentează președintele Centrului de Resurse Juridice, Vladislav Gribincea, expertiza Comisiei de la Veneția.

Maia Sandu s-a întâlnit cu Dmitri Kozak: Despre ce au discutat aceștia

Prim-ministrul Maia Sandu a discutat subiecte de pe agenda bilaterală moldo-rusă cu vicepremierul Federației Ruse, Dmitri Kozak. Interlocutorii au subliniat necesitatea relansării comisiei interguvernamentale moldo-ruse pentru colaborare economică, inclusiv în vederea eliminării tarifelor vamale pentru 14 categorii de produse, introduse în 2014, și a rezolvării problemelor transportatorilor.

Nu rata ultimul spectacol din această stagiune la Teatrul Eugene Ionesco: Va fi pusă în scenă „Iubirea la proști”, iar după spectacol va fi organizată o TOMBOLĂ cu premii

Teatrul Național Eugene Ionesco te invită la comedia „Iubirea la proști”, iar după spectacol va fi organizată o TOMBOLĂ cu premii din partea partenerilor noștri fideli.

Procuratura Generală tratează la rece protestul din fața instituției: „Încurajăm persoanele care consideră că au fost lezate în drepturi să sesizeze Procuratura”

Procuratura Generală tratează cu calm protestul care a avut loc în fața instituției, unde mai mulți avocați au cerut demisia procurorului general Eduard Harunjen.

Poșta Moldovei contraatacă: Cere dezmințiri de la ex-directorul companiei MoldATSA cu privire la acuzațiile de contrabandă

Poșta Moldovei cere dezmințiri de la ex-directorul companiei MoldATSA, Sorin Stati, cu privire la declarațiile făcute anterior care se referă a implicarea instituției în scheme frauduloase cu anabolizante și țigări.

(video) Protest în fața Procuraturii Generale: Mai mulți avocați cer demisia lui Eduard Harunjen

Mai mulți avocați protestează în fața Procuraturii Generale și cer demisia lui Eduard Harunjen.

Video Gallery ANTIM participation

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.