1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Portalul de ştiri UNIMEDIA

Necategorizat
UNIMEDIA

(video) De astăzi intră în vigoare decizia Curții Constituționale privind achitarea în 72 de ore a amenzilor primite prin poștă

De astăzi intră în vigoare. Având în vedere sesizarea depusă la 16 ianuarie 2018, Curtea  Constituțională a decis că până la modificarea legii de către Parlament, termenul de 72 de ore de achitarea amenzii în jumătate, va curge din momentul în care contravenientului i se aduce la cunoștință actul cu privire la stabilirea amenzii.

Mai puțin de 24 de ore ne despart de Rockit Moldova 2018. Agenda evenimentului pentru cea mai așteaptă conferință despre lumea digitală

Prima conferință regională de scară largă, Rockit Moldova 2018 a ajuns în acest an la cea de-a 7-a ediție și se va desfășura mâine, pe 27 aprilie, la Radisson Blu Leogrand Hotel, Chișinău.

(live/update) „Ion Ceban fuge de Codreanu!” Dezbateri politici pentru șefia capitalei

(update 14:04) La dezbateri sunt prezenți candidații Constantin Codreanu, Victor Strătilă, Silvia Radu și Alexandra Can.

Aproape nouă tone de cocaină, confiscate de poliţia spaniolă. Drogurile erau ascunse printre cutii cu banane

Poliţia a confiscat aproape nouă tone de cocaină, drogurile fiind ascunse printre cutii cu banane într-un container de transport în portul spaniol Algeciras, au anunţat autorităţile vamale, potrivit agenţiei de ştiri Reuters.

Academia Suedeză ar putea să nu decerneze anul acesta premiul Nobel pentru literatură

Academia Suedeză, a cărei reputaţie a fost pătată de acuzaţii de viol şi agresiune sexuală formulate împotriva soţului francez al unei poete care face parte din acest for de prestigiu, ar putea să nu mai decerneze premiul Nobel pentru literatură în 2018, transmite agerpres.ro.

Vernisajul Vinului: „Primăvară, primăvară, mi-amintești a câta oară...”

 Vernisajul Vinului, tradiționalul eveniment care celebrează Vinul Moldovei, a adunat aproximativ 1400 de pasionați de vinuri și profesioniști din domeniul vitivinicol, iar printre invitații de onoare s-au numărat oficiali și membri ai corpului diplomatic.

Protestele din Armenia: Coaliția de la guvernare s-a destrămat. Partidul lui Sargsyan rămâne însă cu o majoritate în Parlament

Coaliția de la guvernare din Parlamentul Armeniei s-a destrămat, după ce partidul Federația Revoluționară Armeană (FRA) a declarat că iese din coaliția formată cu partidul Republican de la guvernare.

Crimă șocantă la Botoşani, România: Adolescentă înjunghiată de 30 de ori şi abandonată pe un câmp, ucisă de prietenul ei în urma unei crize de gelozie

Adolescenta de 18 ani care a fost găsită miercuri seara fără suflare după ce fusese înjunghiată şi abandonată pe un câmp a fost identificată de poliţişti, un tânăr de 16 ani, prietenul acesteia, fiind reţinut. Tânăra a fost ucisă cu peste 30 de lovituri de cuţit în urma unei crize de gelozie.

Ion Ceban s-a pronunțat pentru salvarea edificiilor de cultură și sport din Chișinău

Candidatul Partidului Socialiștilor din RM, la funcția de primar general al Chișinăului, Ion Ceban, a vorbit în cadrul conferinței de presă, susținută, în ziua de 25 Aprilie, despre scandalul demolării Casei de Cultură a Sindicatelor, care are loc săptămîna aceasta, despre cazuri similare și a prezentat poziția PSRM la acest subiect.

Lansarea oficială a companiei franceze EDENRED, lider mondial al tichetelor de masă, a avut loc la Chișinău

Compania EDENRED MD și-a lansat oficial activitățile în Republica Moldova printr-un eveniment public la care au participat reprezentanţi ai institutiilor publice, mediului de afaceri, parteneri comerciali şi mass-media. Evenimentul s-a desfășurat într-o pauză de prânz, acțiune simbolică pentru menirea tichetelor de masă, concepute să contribuie la crearea unor obiceiuri alimentare corecte pentru angajați, cu impact pozitiv pe termen lung asupra sănătății și productivității acestora. Membrii echipei EDENRED MD au gătit mâncare pentru oaspeții reuniunii, al cărei generic a fost „STOP! E timpul pentru pauza de prânz!”.

Video Gallery ANTIM participation

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.