Mult stimați colegi,

Asociaţia Naţională a Tinerilor Istorici din Moldova și Grupul Civic pentru Patrimoniu Cultural Vă invită să participaţi la ediția a VIII-a a Conferinţei științifice internaționale „Identitățile Chișinăului: comunități istorice”, organizată în parteneriat cu Direcția Cultură a Primăriei municipiului Chişinău și Muzeul Național de Artă al Moldovei, care va avea loc la Chişinău în perioada 19-20 octombrie 2022.

La conferinţă sunt invitaţi oameni de cultură, istorici, sociologi, etnologi, antropologi,  scriitori, arhitecţi, urbanişti, specialişti în domeniul patrimoniului cultural pentru a discuta diverse aspecte specifice constituirii și dezvoltării comunităților istorice ale Chișinăului (etnice, naționale și religioase).

Pentru a mări impactul discuţiilor, lucrările prezentate la conferinţă vor fi publicate în culegerea de studii – Identitățile Chișinăului, vol. 9 (anexăm condițiile de redactare).

Vă rugăm să ne confirmaţi participarea dvs. la conferință şi să ne trimiteţi formularul de participare completat până la data de 15 iunie 2022.

Pentru informaţii suplimentare nu ezitaţi să ne contactaţi:

e-mail: sergiu_musteata@yahoo.com
alcorduneanu@yahoo.com

 

Cu respect,
Dr. Sergiu Musteaţă
Preşedinte ANTIM

Formular de participare accesați AICI

Notă pentru autori accesați AICI

 

 

By ANTIM