Mult stimați colegi,

 

Asociaţia Naţională a Tinerilor Istorici din Moldova și Grupul Civic pentru Patrimoniu Cultural Vă invită să participaţi la ediția a VII-a a Conferinţei științifice internaționale ”Identitățile Chișinăului: Strada 31 August 1989”, organizată în parteneriat cu Direcția Cultură a Primăriei municipiului Chişinău și Muzeul Național de Artă al Moldovei, care va avea loc la Chişinău în perioada 21-22 octombrie 2021.

La conferinţă sunt invitaţi oameni de cultură, istorici, arhitecţi, urbanişti, economiști, sociologi, scriitori, specialişti în domeniul protecţiei şi reabilitării oraşelor istorice pentru a discuta diverse aspecte urbane specifice ale străzii 31 August 1989 (clădiri, oameni, evenimente etc.). Pentru a mări impactul discuţiilor, lucrările prezentate la conferinţă vor fi publicate în culegerea de studii – Identitățile Chișinăului, vol. 7 (anexăm condițiile de redactare).

Vă rugăm să ne confirmaţi participarea dvs. la conferință şi să ne trimiteţi formularul de participare completat până la data de 30 iunie 2021.

 

 

Pentru informaţii suplimentare nu ezitaţi să ne contactaţi:

e-mail: sergiu_musteata@yahoo.com

alcorduneanu@yahoo.com

 

Cu respect,

Dr. Sergiu Musteaţă

Preşedinte ANTIM

Pentru mai multe informații accesați AICI.

By ANTIM